BLOGI

Muutamat teistä seuraajista on kysellyt, että millä numerolla minua pääsee äänestämään. Vastaus on, että valitettavasti ei millään kun en ole ehdolla. Saatiin Jämsään vain 1 ehdokaspaikka ja se menee tietysti istuvalle kansanedustajalle. Katsotaan mikä on tilanne neljän vuoden päästä.

Taas on vuosi vierähtänyt... Toivotankin sinulle erinomaista uutta vuotta! Toivotaan, että se on viime vuosia parempi.

Kaupunginhallitukselle sekä elinvoimalautakunnalle järjestettiin iltakoulu Metsä-Kivelän kaatopaikan toiminnasta.

Aluevaalit

19.11.2021

Olen ehdolla aluevaaleissa Keski-Suomessa

Blogikirjoituksessa käsitellyt luvut ja taulukot ovat Jämsän kaupungin tilinpäätöksestä tilikaudelta 1.1. - 31.12.2020 sekä 12.10.2021 pidetystä valtuustoseminaarista. Kirjoituksen lopussa linkki tilinpäätökseen.

Valtuustokausi on ollut nyt käynnissä jo hetken aikaa ja olen päässyt moneen päätöksentekoelimeen mukaan. Äänimääräni kuntavaaleissa riitti paikkaan Jämsän kaupunginhallituksessa. Tämän lisäksi minut valittiin perussuomalaisten edustajaksi Jämsän kaupungin strategian päivittämisen ohjausryhmään ja yhdeksi kaupunginhallituksen edustajista...

Vaalikoneet

18.05.2021

Vastaukseni löytyvät kuvassa näkyvistä vaalikoneista

Suomi on maksamassa elpymispaketista 6,6 miljardia euroa ja saamassa takaisin vain 2,7 miljardia

Viimeaikaisessa yhteiskunnallisessa keskustelussa minua on suorastaan ottanut päähän se, että edes kansanedustajana toimivat tahot, jotka saarnaavat metsien hiilinieluista eivät ymmärrä saarnaamastaan aiheesta yhtään mitään. Todella monella ihmisellä tuntuu olevan käsityksenä, että metsää ei saisi kaataa ollenkaa, jotta maailma pelastuisi ja...

Kuten yllä olevasta hienosta diagrammista näemme, Suomen hiilidioksidipäästöt ovat maailmanlaajuisesti tarkasteltuna varsin pienet. 0,14% koko ihmiskunnan auheuttamista hiilidioksidipäästöistä. Listasin diagrammiin kolme vuoden 2014 suurinta hiilidioksidin päästäjää, sekä Suomen.