Auvilan vastaanottokeskus on suljettava

12.08.2019


Keski-Suomen Perussuomalaiset Nuoret ry on erittäin huolissaan Jämsässä tapahtuneesta puskaraiskauksesta. Ulkomaalainen mieskaksikko pysäytti autonsa vuonna 1993 syntyneen yksin kävelevän jalankulkijan taakse lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ja toinen miehistä raiskasi nuoren naisen puskassa toisen katsellessa auton vierestä. 

Teko ja tekotapa ovat erittäin karmaisevia. Tällaista rikollisuutta emme haluaisi Suomeen ja varsinkaan Keski-Suomeen ollenkaan. Tämä erittäin raakalais- ja raukkamainen teko jättää varmasti syvät arvet jämsäläisten sydämiin. Tämä oli jo toinen puskaraiskaus Auvilan vastaanottokeskuksen perustamisen jälkeen, jossa tekijä on ulkomaalainen. Vielä ei tiedetä olivatko nämä kaksi rikollista vastaanottokeskuksen asukkaita, koska eivät ole vielä jääneet kiinni. Toivomme suuresti näiden rikollisten jäävän pikaisesti kiinni ja karkoitettavan maasta.

Miten Jämsäläisten luottamuksen kaupunkinsa turvallisuuteen voisi taas taata? Mielestämme Jämsän Auvilan vastaanottokeskusta tulisi vaatia suljettavaksi näiden tapausten johdosta. Kuinka monta tällaista raakalaismaista tekoa maahanmuuttajien toimesta tarvitsee vielä tapahtua ja kuinka syvälle turvallisuustilanteen pitää heikentyä ennen kuin enemmistö kuntapäättäjistä havahtuu tilanteeseen? Mielestämme nyt on jonkun muun kunnan aika rikastua maahanmuutosta. Jämsä on osansa ja moninverroin ylitse jo joutunut kärsimään.

Otamme osaa uhrin ja omaisten varmasti järkyttyneeseen tilaan. Suomen oikeuslaitoksen tietäen tekijät eivät valitettavasti tule saamaan ansionsa mukaan, mutta toivotaan ihmettä.

Make Jämsä Safe Again

Keski-Suomen Perussuomalaiset Nuoret ry