Perussuomalaisuudesta ja maahanmuuttopolitiikan kipupisteistä

09.08.2019

Ennakkoluulot perussuomalaisia kohtaan

Olen joutunut perussuomalaisena kohtaamaan paljon ennakkoluuloja sen takia, että kuulun perussuomalaisiin. Mielikuva perussuomalaisesta on jostain syystä kaikkia ulkomaalaisia ja eri värisiä ihmisiä vihaava peräkammarinpoika. En kiistä, etteikö tällaisia puolueeseemme kuuluisi, mutta he ovat vain pieni vähemmistö. Perussuomalaiset on kuitenkin ainoa puolue Suomessa, joka oikeasti vastustaa kansakunnallemme haitallista maahanmuuttoa. Tästä syystä puolueemme kerää totta kai myös kaikki aiemmin luonnehditut hörhöt kannattajiksemme, tai jopa puolueen toimintaan mukaan. Näiden henkilöiden nettiöyhötyksen johdosta sitten leimataan koko puoluetta rasistiseksi tai jopa fasistiseksi. Aivan naurettavia väitteitä!

Miksi kuulun perussuomalaisiin?

Itse kuulun perussuomalaisiin juuri siksi, että nykyisellään vellova lähes kontrolloimaton ja hyvin naiivi maahanmuuttopolitiikka ajavat jatkuessaan vielä Suomen taloudellisesti hyvin syvään suohon. Tämä ei ole rasismia, ihmisvihaa tai ultimaattista pahuutta. Nämä ovat faktoja, jotka ovat kaikkien saatavilla tutkimustenkin muodossa. Laajamittainen maahanmuutto kolmansista maista heikentää turvallisuutta ja maksaa aivan tuhottomasti rahaa. En vastusta maahanmuuttoa siksi, että en pitäisi ulkomaalaisista, saati vihaisin tai pelkäisin erivärisiä ihmisiä. 

Suomen Perusta laski tutkimuksessaan, että 20-24 vuotiaana Suomeen muuttava somali tulee maksamaan yhteiskunnalle keskimäärin 951000 euroa.(linkki)


Ajatuksiani maahanmuutosta

Työperäinen maahanmuutto 

Työperäinen maahanmuutto on lähtökohtaisesti hyvä asia silloin, kun tulija elättää työllään itsensä ja mahdollisen perheensä. Mielestäni Suomen ei tulisi ottaa vastaan ulkomaiden kansalaisia töihin, jos hän ei tule palkallaan toimeen ja joutuu nostamaan sosiaaliturvaa pärjätäkseen.

Työvoiman saatavuusharkinnasta on pidettävä kiinni ja suosittava suomalaista työtöntä ennen ulkomaalaista työvoimaa, koska tässäkin asiassa Suomen valtion ensisijaisena tehtävänä on kuitenkin mielestäni turvata suomalaisten hyvinvointi mahdollisimman hyvin. Saatavuusharkintaa ei käytetä aloilla, joille on todella vaikeaa löytää suomalaista työvoimaa jo tälläkin hetkellä, jotenka siitä ei pidä luopua. Supercell saa rekrytä nykyisinkin sen pelikoodaajan mistä haluaa, koska tällaiset ammatit eivät ole saatavuusharkinnan piirissä. Euroopan unionin kansalaiset eivät ole saatavuusharkinnan piirissä ja muista EU-maista tulee meille paljon ihmisiä jo nyt töihin matalapalkka-aloille.


Puolison haku ulkomailta 

Rakkaus ei katso syntyperää tai kansalaisuutta. Totta kai puolison saa hakea mistäpäin maapalloa tahansa ja sen ei pitäisi olla kenellekkään ongelma. Kenelläkään ei koskaan pitäisi olla mitään sanottavaa kenenkään henkilökohtaisiin rakkaus- ja perhesuhteisiin. Tässäkin asiassa vaan olisi mielestäni huolehdittava siitä, että perhekunta tulee tuloillaan toimeen, eikä uusi tulokas kuormita julkista talouttamme kohtuuttomasti.


Turvapaikanhakijat

Vastustan nykyistä turvapaikanhakumenettelyä. Uskoisin, että turvapaikanhakujärjestelmä on varmasti luotu alunperin sen takia, että vaikkapa venäläinen oppositiojohtaja voi hakea Suomesta turvapaikkaa kohdatessaan poliittista vainoa kotimaassaan ja hakijamäärät olisivat todella pieniä vuositasolla. Nykyisellään taas saatetaan vaeltaa koko Euroopan halki Suomeen hakemaan turvapaikkaa paremman elintason ja vastikkeettoman rahan toivossa. Elintasopakolaiset eivät vastaanottamalla lopu, mutta jossain kohtaa meidän rahat, yhteiskuntarauha ja vastaanottokyky loppuvat. Listaan tässä pari minua eniten ärsyttävintä kohtaa aiheeseen liittyen.

Dublin-sopimuksen väärinkäyttö

Ennen vuoden 2015 siirtolaiskriisiä Dublinin yleissopimus olisi velvoittanut turvapaikanhakijan hakemaan turvaa ensimmäisestä EU-maasta johon tulee. Silti kymmenet tuhannet irakilaiset turvapaikanhakijat vaelsivat läpi Euroopan Suomeen hakemaan turvapaikkaa. Heidät olisi pitänyt palauttaa Dublin-sopimuksen mukaisesti ensimmäiseen EU-maahan johon olivat tulleet, joka ei ollut Suomi kovinkaan monessa tilanteessa, koska Venäjän rajavalvonta sentään toimii ja ilman asianmukaisia matkustusasiakirjoja ei rajaa ylitetä. Dublin-sopimusta kuitenkin sovelletaan nykyään niin, että se maa, jossa turvapaikanhakija on jättänyt ensimmäisen hakemuksen on velvollinen sen käsittelemään loppuun ja velvollinen vastaanottamaan turvapaikanhakijan, jos hän on hakenut ensimmäisen hakemuksen jälkeen turvaa jostain toisesta maasta.

Välimeren meritaksipalvelu

Välimeren yli pyrkiviä siirtolaisia käytännössä houkutellaan, tai ainakin houkuteltiin lähtemään merille ylitäysissä ihmissalakuljettajien järjestämissä venetakseissa, koska kansainväliset rauhanjärjestöt tulevat pelastamaan merihädässä olevia pakolaisia lähes Afrikan rannikolta asti ylitäyteen pakatuista aluksistaan. Avustusjärjestöjen tässä tilanteessa siirtolaisille antama signaali, että pelastamme kaikki, ketkä vain suinkin merille pääsevät on lähinnä oksettavaa.

Avustusjärjestöjen rohkaisemana siirtolaiset, jotka ilman todellista edellytystä turvapaikalle pyrkivät Eurooppaan paremman elämän toivossa joutuivat pulittamaan suuria summia  ihmissalakuljettajille, jotta pääsisivät Välimeren yli. Osa heistä hukkui, osa pelastettiin ylitäysistä veneistä ja vietiin Italiaan tai Kreikkaan ja sen jälkeen suuri osa heistä palautettiin takaisin kotimaihinsa, koska hyvin suurella osalla heistä ei ollut mitään perustetta hakea turvapaikkaa. Nämä paremman elämän toivossa Välimeren ylittäjät maksoivat isoja summia ihmissalakuljettajille päästäkseen Eurooppaan.

Onneksi Välimeren tilanne on rauhoittunut parin vuoden takaisesta ja esimerkiksi Italia ei enää päästä näitä "pelastajia" satamiinsa. Todella monta turhaa hukkumistapausta oltaisiin vältetty, jos nämä "avustusjärjestöt" eivät olisi lähteneet merille pelastamaan hädässä olevia Afrikan rannikolle asti ja oltaisiin tehty selväksi meren yli pyrkijöille millä perusteelle he oikeasti sen turvapaikan tai oleskeluluvan saavat. 
Afrikan väestön ennustetaan nelinkertaistuvan vuosisadan loppuun mennessä 4,4 miljardiin ihmiseen. Meritaksi ei ole ratkaisu tähän ongelmaan. Ei houkutella ihmisiä hukkumaan.

Lähde: YK:n 2015 väestöennuste

Ulkomaalaisten osuus seksuaalirikoksissa

Ulkomaalaisten osuus seksuaalirikostilastoissa ovat aivan käsittämättömän järkyttävää katseltavaa. Oikeustajuuni ei vain yksinkertaisesti mene se, että vaikkapa tuntemattoman puskaraiskauksesta ei Suomessa saa välttämättä kuin pari vuotta vankeutta ja kaiken lisäksi, jos turvapaikanhakija tällaiseen syyllistyy häntä ei edes automaattisesti karkoiteta Suomesta! Ulkomaalaisten määrä Suomessa asuvista ihmisistä vuonna 2017 oli 4,5% (tilastokeskus). Ulkomaalaisten osuus raiskausrikoksissa oli noin kolmannes! Kaikilla on varmasti tuoreessa muistissa Oulun osin vielä tutkinnassa olevat massiiviset seksuaalirikosvyyhdit, joissa epäiltyinä on monia turvapaikanhakijoita. Itse kolmen tytön isänä olisin toivonut todella kovasti, että tämänkaltaiset ilmiöt oltaisiin voitu estää paremmalla maahanmuuttopolitiikalla.

Miettikää nyt, 4,5% tekee 33% Suomessa tapahtuvista raiskauksista! (Lähde: Poliisi, Tilastokeskus)

Seksuaalirikokset kansalaisuuksittain 2017

Seuraavista käppyröistä ei varmasti tarvitse sanoa mitään. Luvut puhukoot puolestaan...

Afganistan, 138,12 seksuaalirikosta/10000 afgaania.

Irak, 133,86 seksuaalirikosta/10000 irakilaista.

Syyria, 41,59 seksuaalirikosta/10000 syyrialaista.

Suomi, 3,33 seksuaalirikosta/10000 suomalaista.

Lähde: Tilastokeskus, Poliisi

Kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet

Tälläkin hetkellä on mahdollista valittaa turvapaikkapäätöksistä käytännössä rajattomasti ja meillä on olemassa turvapaikkaturisteja, jotka ovat odottamassa jo jopa seitsemännen hakemuksensa tuloksia. Eikö olisikin naurettavaa, ellei se maksaisi meille veronmaksajille aivan tolkuttomasti rahaa?

Kielteisen päätöksen saaneet turvapaikanhakijat saavat myös kulkea maassamme miten tahtovat. Hyvin harvat otetaan säilöön ja palautetaan. Säilöönotto ja palautus kuuluisi ehdottomasti olla itsestäänselvyys jokaisen kielteisen päätöksen saaneen kanssa. Kuinkahan monelta rikokselta olisi vältytty jos näin olisi systemaattisesti tehty vuoden 2015 kriisin alusta asti?

Turvapaikkapäätöksestä ei pitäisi olla valituslupaa. Nyt lakimiehet vain rahastavat näillä ihmisillä, joilla ei mitään oikeutta turvapaikkaan ole.