Tiedote ehdokkuudesta

07.11.2019

Keski-Suomen Perussuomalaiset Nuoret ry:n puheenjohtajuus

Tervehdys!

Olen ehdolla Keski-Suomen Perussuomalaiset Nuoret ry:n puheenjohtajaksi vuodelle 2020. Vuoden 2020 puheenjohtaja valitaan kuluvan vuoden syyskokouksessa 7.12.2019 Jyväskylässä. Tänä vuonna olen toiminut järjestön varapuheenjohtajana ja ainakin omasta mielestäni olen suoriutunut pestistä ihan mallikkaasti. Nykyinen puheenjohtaja Joni Kotilainen ilmoitti aiemmin tällä viikolla, ettei ole käytettävissä puheenjohtajaksi ensi vuodelle. Tämä vahvisti oman jo pitkäänkin mielessä olleen ajatuksen siitä, että haen Keski-Suomen Perussuomalaiset Nuoret ry:n puheenjohtajaksi vuodelle 2020.

Ensi vuonna oman visioni mukaan järjestön ja sen jäsenistön päätavoitteena pitäisi olla valmistautuminen vuoden 2021 kuntavaaleihin ja koettaa saada mahdollisimman monta nuorta perussuomalaista ehdokasta kuntavaalilistoille ympäri Keski-Suomea. Tavoite ei ole helppo saavuttaa ja se vaatii paljon työtä varmasti koko hallitukselta. Meidän on järjestettävä rentoja vapaamuotoisia keskustelutilaisuuksia kattavasti koko Keski-Suomen alueella. Lisäksi Keski-Suomen piirin on pyrittävä mahdollisuuksien mukaan järjestämään koulutuksia kuntavaaleissa ehdolle asettuville nuorille ehdokkaille parhaan mahdollisen vaalituloksen varmistamiseksi.

Hyvä Keski-Suomalainen perussuomalainen nuori, jos haluat lisätietoja minusta tai ehdokkuudestani ota rohkeasti yhteyttä! Kattojärjestön syyskokous on tulevana viikonloppuna Riihimäellä ja olen tavattavissa ainakin siellä ennen piirimme syyskokousta, joka siis on 7.12.2019. 

Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle molempiin kokouksiin!

Joni Frisk

Keski-Suomen Perussuomalaiset Nuoret ry