Tiedote kuntavaaliehdokkuudesta

13.01.2021

Olen ehdolla kuntavaaleissa Jämsässä perussuomalaisten listalla

Karsastan sanaa vaalilupaus ja sitä, että ihmiset kampanjoivat parilla idealla, joita lupaavat ajaa eteenpäin, jos valtuustoon pääsevät. Kaupunginvaltuutetun pesti on nelivuotinen ja siinä ajassa voi tapahtua vaikka ja mitä. Tästä johtuen kerronkin tässä tavoitteita, joiden puolesta tulen äänestämään ja taistelemaan, jos te päätätte äänestää minut kaupunginvaltuustoon.

Työpaikat: 

Kaupungin on tarjottava yritystontteja kilpailukykyisin ehdoin ja tuettava kaikin keinoin kaupungista kiinnostuneita yrittäjiä. Esimerkiksi Kaipolan sulkemisen jälkeen kaupungilla on varmasti suuri savotta saada irtisanottujen työllistämistä tukevat toimet suunniteltua ja käynnisteltyä. 

Muuttotappion kääntäminen: 

Jämsän on pystyttävä tarjoamaan nykyisille ja tuleville asukkailleen kattavat terveydenhuollon peruspalvelut, monipuoliset liikuntamahdollisuudet ja lapsiperheystävällinen ilmapiiri. Kuntalaisten tarvitsemat palvelut on turvattava sekä asumisen kustannukset on pidettävä kestävällä tasolla mm. tonttien ja kiinteistöveron osalta.

Kylien elinvoimaisuuden turvaaminen:

Jämsän kylien palveluista ja kouluista tulee myös pitää kiinni. Kylien alasajon on loputtava. Erityisen surullisena katsoin kuluvalla kaudella kyläkouluista käytyä keskustelua ja joidenkin valtuutettujen pakonomaista halua lakkauttaa kyläkoulut ja laittaa lapsia 20 kilometrin päähän kouluun. 


Luottamustoimeni:

2021 toimin työpaikallani varaluottamusmiehenä sekä Keski-Suomen Perussuomalainen Nuoriso ry:n varapuheenjohtajana.

2020 toimin Keski-Suomen Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtajana sekä Jämsän Perussuomalaisten hallituksen jäsenenä.

2019 toimin Keski-Suomen Perussuomalaisten Nuorten varapuheenjohtajana, sekä Jämsän Perussuomalaisten hallituksen jäsenenä. 


En siis lupaa teille kuuta taivaalta tai mitään kaiken mullistavaa valtuustoaloitteiden tulvaa, vaan lupaan seuraavat neljä vuotta parhaan kykyni mukaan ajaa tärkeäksi kokemiani asioita ja äänestää kunnan sekä kuntalaisten kokonaisedun mukaisesti. Lisäksi pyrin taustoittamaan kaikkia käsiteltäviä asioita joko täällä blogissani tai vähintään Facebook-sivuillani

Tulen olemaan myös valmis yhteistyöhön kenen tahansa kaupunginvaltuutetun tai ryhmän kanssa puoluekannasta riippumatta, mikäli yhteisiä asioita löydetään. Äänestämällä minua saatte valtuustoon ongelmanratkaisukykyisen, rauhallisen ja jämäkän valtuutetun! 

Jos sinua jäi mietityttämään joku asia tai haluat muuten kysyä kantaani johonkin asiaan, ota rohkeasti yhteyttä ja laita sivuni seurantaan! Pyrin tekemään päivityksiä kiihtyvällä tahdilla kuntavaaleja kohti mentäessä.